Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μεγάλο διπλό τίτλου ο Παναθηναϊκός απέναντι σε μία καταπληκτική ομάδα»!

Ακούστε πώς σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την τεράστια νίκη (1-2) του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που διατηρεί το «τριφύλλι» στην κορυφή της βαθμολογίας!

Για ένα «μεγάλο διπλό τίτλου», με το οποίο «σβήνει», μάλιστα, όπως τόνισε, την γκέλα με τον Βόλο, έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας την τεράστια νίκη (1-2) του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που διατηρεί το «τριφύλλι» στην κορυφή της βαθμολογίας!

«Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό τίτλου απέναντι σε μία καταπληκτική ομάδα», σημείωσε ο ρεπόρτερ των «πράσινων», προσθέτοντας: «Θα είχε μοιραίο τον Σπόραρ αν δεν τα κατάφερνε, καθώς έχει χάσει δύο τετ-α-τετ. Από εκεί και πέρα, ο Μπερνάρ δίνει τη μισή νίκη με το γκολ του στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ήταν καταπληκτικός.

Στο τέλος, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καθόλου ψύχραιμος, αλλά, αντίθετα, ήταν τυχερός, που υπήρχε οφσάιντ στη φάση του πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός, που δεν λέει να ξεκολλήσει από την κορυφή, έσβησε την γκέλα με τον Βόλο και πάει με πολύ καλή ψυχολογία στο Πανθεσσαλικό την Τετάρτη και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή
».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x