Stoiximan Super League

Η κριτική του Παναθηναϊκού: Με δύο, μόνο, διακριθέντες στον «τελικό»

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο σημερινό ιδιαίτερα κρισιμο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τους Μολό και Νιάς να ξεχωρίζουν από ένα μάλλον μέτριο σύνολο.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play-offs του πρωταθλήματος στην Τούμπα, με την «σφραγίδα» και του ρέφερι Γκεστράνιους!

Αποτέλεσμα που ενδέχεται να του στερήσει ουσιαστικά την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα τη νέα σεζόν, ανάλογα και με τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα στα ματς που ακολουθούν…

Στους… τυφλούς ο μονόφθαλμος θα έλεγε κανείς ότι είναι η φράση που ταιριάζει στην απόδοση των «πράσινων», καθώς με εξαίρεση τους -κορυφαίους σήμερα- Μολό και Νιάς οι υπόλοιποι, άλλος πιο πολύ κι άλλος λιγότερο, έμειναν μακριά από το καλό τους πρόσωπο.

Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των παικτών του Λάζλο Μπόλονι στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Διούδης (6): Δεν ήταν από τα παιχνίδια που δέχτηκε την… φοβερή πίεση. Ωστόσο, μετά τα πρόσφατα λάθη του, αυτή την φορά θύμισε… Διούδη όποτε χρειάστηκε, επεμβαίνοντας είτε έγκαιρα είτε αποτελεσματικά σε όλες ανεξαιρέτως τις φάσεις που του έγιναν!

Μολό (7): Πολύ καλή παρουσία από τον Γάλλο άσο ο οποίος είχε θεωρητικά δύσκολο έργο απέναντι σε Τζόλη και Μπάμπα. Ωστόσο, κατάφερε να κάνει αλλαγή τον πρώτο και να «σβήσει» σταδιακά και τον δεύτερο, με το γνωστό, ψυχωμένο, παιχνίδι του!

Βέλεθ (6): Σε έναν ακόμα αγώνα του Παναθηναϊκού, ο Ισπανός στόπερ έδωσε πολλές «μάχες», ενώ πιστώνεται την κακή εικόνα του Σβιντέρσκι αλλά και το ότι κάλυψε ένα σημαντικό λάθος του Μαουρίσιο στο 40ο λεπτό μην αφήνοντας τον Τζόλη να σουτάρει.

Πούγγουρας (5): Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, ο οποίος έβαλε την «κόντρα» σε προσπάθεια του Λύρατζη στο 39’ αποσωβώντας μια επικίνδυνη κατάσταση ενώ μόνο προς το τέλος του ματς συνάντησε κάποια προβλήματα λόγω της σωματοδομής του Κρμέντσικ.

Χατζηθεοδωρίδης (5): Επανεμφάνιση στην 11άδα του «τριφυλλιού» μετά τις 3 Μαρτίου και το ματς Κυπέλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς ωστόσο να είναι το ίδιο επιδραστικός με τον Χουάνκαρ που αντικατέστησε. Είχε μια καλή ενέργεια επιθετικά, που την… χάλασε στο τέλος.

Νιάς (7): Ο έτερος διακριθέντας του Παναθηναϊκού σήμερα στην Τούμπα! Ο Σενεγαλέζος κάλυψε σχεδόν κάθε χώρο του γηπέδου, αμύνθηκε σωστά μπροστά από τα στόπερ, μετέφερε κάποιες φορές την μπάλα, ενώ διόρθωσε το μοναδικό του λάθος, έστω και παίρνοντας κίτρινη κάρτα.

Σανκαρέ (4): «Εξαφανισμένος» σχεδόν για όσο διάστημα αγωνίστηκε, κάνοντας αρκετά λάθη, μένοντας σταδιακά από δυνάμεις και δείχνοντας ακόμα περισσότερο εκτός κλίματος από τους συμπαίκτες του. Μοναδική θετική στιγμή, μια μεταβίβαση στον Βιγιαφάνιες στο 5’ κι αυτή όχι όπως έπρεπε…

Μαουρίσιο (6): Μέτρια απόδοση από τον Βραζιλιάνο μέσο, παρότι είχε… ρεπό στο προηγούμενο παιχνίδι, λόγω τιμωρίας. Έβγαλε πάντως μια ωραία κάθετη πάσα για τον Μακέντα στην επανάληψη, ενώ είχε και ένα σουτ το οποίο αν έπιανε καλύτερα ίσως είχε χριστεί και σκόρερ.

Ιωαννίδης (6): Χωρίς να… θέλξει με την εμφάνισή του ήταν, πιθανώς, ο καλύτερος της επίθεσης του ΠΑΟ. Είχε την μοναδική καλή φάση για την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε την κάρτα από τον Τσιγγάρα, ενώ πίεσε πολύ συνεισφέροντας τακτικά.

Μακέντα (5): Μακριά από το καλό του πρόσωπο έμεινε ο Ιταλός επιθετικός, καθώς δεν κατάφερε να κάνει την αντίπαλη άμυνα να τον «αισθανθεί». Παράλληλα, άνοιξε το κοντρόλ στην πρώτη φορά που τροφοδοτήθηκε σωστά στην επανάληψη. Σκόραρε, βέβαια, άσχετα αν το γκολ που έβαλε δεν μέτρησε

Βιγιαφάνιες (5): Κι αυτός είχε πολύ κατώτερη απόδοση από την… πρέπουσα, δεδομένης της σημασίας του αγώνα. Παρότι συνέκλινε… σταθερά στον άξονα, μέχρι που πήγε μόνιμα εκεί, δεν μπόρεσε να περάσει κάθετες πάσες. Είχε μια-δύο κακές επαφές με την μπάλα, ενώ θα μπορούσε να δημιουργήσει.

Ενκγμπακοτό (4): Μπήκε στο 57ο λεπτό στη θέση του Σανκαρέ, παίρνοντας θέση στο δεξί «φτερό» της επιθεσης της ομάδας του. Θα μπορούσε να γίνει… ήρωας, αλλά τον πρόλαβε ο Λάμπρου με τάκλιν στο 96’ ενώ και νωρίτερα δεν πρόσφερε κάτι ουσιαστικό.

Καμπετσής (6): Πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο στο 69’, αντικαθιστώντας τον Ιωαννίδη, στην προσπάθεια του Μπόλονι να βάλει… φρέσκα πόδια στην επίθεση. Είχε εμπλοκή σε δύο φάσεις, στο 75’ όταν και τον πρόλαβε ο Πασχαλάκης ενώ τρία λεπτά μετά έδωσε την ασίστ στον Μακέντα.

Καρλίτος (-): Η είσοδός του στο ματς έγινε στο 88’, αντί του Μακέντα, δεν πρόλαβε να κάνει κάτι κι ως εκ τούτου να βαθμολογηθεί. Αν είχε βάλει το γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, θα είχε κάνει την δουλειά… τέλεια!

Μπόλονι (5): Ο Ρουμάνος τεχνικός «εγκλώβισε» τον ΠΑΟΚ, αλλά παράλληλα παρουσίασε τον γνωστό… προβληματικό Παναθηναϊκό, επιθετικά! Χωρίς γκολ και δουλεμένο εναλλακτικό πλάνο δεν θα μπορούσε να έρθει το απαραίτητο «διπλό», όπως και συνέβη, παρά την αντίδραση της ομάδας του και την αλλαγή συστήματος στην επανάληψη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x