Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Δεν κρίνει τίποτα αλλά… δείχνει πολλά το ματς στην Τούμπα

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναμετρώνται σήμερα στην Τούμπα με το «δικέφαλο του Βορρά» να ποντάρει στη δύναμη της έδρας για να μειώσει τη διαφορά από το «τριφύλλι» που ψάχνει το 6Χ6 και ένα… μεγάλο «διπλό».

Το πιο σπουδαίο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League 1 διεξάγεται απόψε (2/10, 21:30 - www.sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports Prime) στην Τούμπα. Mε τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία ενδεχομένως να επηρεάσει (και) τις δύο ομάδες.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από την -απρόσμενη βάσει εξέλιξης της αναμέτρησης- ισοπαλία με τον ΟΦΗ με σκορ 1-1, έχοντας, μάλιστα, ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις.

Από την άλλη, είναι αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα και δεύτεροι πίσω από το σημερινό τους αντίπαλο, στο -4. Διαθέτοντας για μια ακόμα χρονιά ως «όπλο» την αμυντική συνοχή τους και έχοντας ως καταγεγραμμένη αδυναμία το σκοράρισμα…

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, όπου «τρέχει» ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων, προκειμένου να στείλει μήνυμα ότι… είναι εδώ, να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και να επανέλθει στις επιτυχίες, παρότι, φυσικά, είναι πολύ νωρίς για «συμπεράσματα».

Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου πάντως να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μπράντον Τόμας και Γιάννη Μιχαηλίδη, αλλα ούτε και στον ανετοιμο τελικά Κώστα Κουλιεράκη.

Σε ό,τι αφορά το «τριφύλλι», τώρα, προέρχεται από την εύκολη επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 στη Λεωφόρο και είναι σε πολύ καλό μομέντουμ.

Κατεβαίνει στο παιχνίδι με στόχο προφανώς τη νίκη, προκειμένου πρωτίστως να πετύχει το 6Χ6, που θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα διατηρήσει το αήττητο σερί ενώ θα (από)δείξει ότι… μπορεί και μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Ενώ, παράλληλα, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι σε ενδεχόμενη κατάκτηση του «τρίποντου», θα πάει τη διαφορά από το νυν αντίπαλό του στους επτά βαθμούς, έστω και αν βρισκόμαστε μόλις στην έκτη «στροφή» του πρωταθλήματος...

Εξυπακούεται πως το «διπλό» είναι μεν αυτοσκοπός, ωστόσο, με την πρόσφατη προϊστορία που υπάρχει στους αγώνες του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ούτε και η ισοπαλία θα τον… χαλάσει.

Το ευχάριστο νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να κάνει με το ότι, με εξαίρεση τον Γιάννη Κώτσιρα, που θα απουσιάσει, δεν υπάρχει άλλο σοβαρό πρόβλημα.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ, Αϊτόρ.

Διαιτητής: Βάινμπεργκερ (Αυστρία).

Βοηθοί: Χάιντενραϊχ (Αυστρία), Τέλεκ (Αυστρία).

Τέταρτος διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας).

VAR: Σούτενγκρουμπερ (Βουλγαρία).

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x