Stoiximan Super League

Παρατείνεται η αγωνία για Ίνγκασον, Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ

Μετ’ εμποδίων συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Λουτσέσκου να περιμένει με αγωνία την επιστροφή των στόπερ.

Την προετοιμασία του με προπόνηση στην Τούμπα αντί στη Νέα Μεσημβρία συνέχισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την Κυριακή υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο δυνατός αέρας υποχρέωσε σε «μετακόμιση» το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε για άλλη μία μέρα τους Ίνγκι Ίνγκασον, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Ιβάν Νέσμπεργκ και Λευτέρη Λύρατζη να ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα στο γήπεδο.

Η ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ
«Ο δυνατός αέρας έστειλε το αγωνιστικό τμήμα στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι με ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον , Κωνσταντίνος Κουλιεράκης , Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (29.03) ο ΠΑΟΚ και πάλι θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x