Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Η μαζική άμυνα του ΠΑΣ, η ανησυχία για Μιχαηλίδη και η ικανότητα του ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της εξέδρας γράφει για τον ΠΑΟΚ που έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα, την δεδομένη ανησυχία για Μιχαηλίδη και τον ΠΑΣ που με τόσο άμυνα κάποια στιγμή θα το «έτρωγε».

Παρά τις πολλές αλλαγές, την ανησυχία για τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη και την σκληροτράχηλη άμυνα του ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ με γκολ του Άκμπομ στο 90' νίκησε 1-0 και πάει... Γάνδη!

Ο προπονητής της εξέδρας γράφει στο sport-fm.gr τι ξεχώρισε από το παιχνίδι της Τούμπας:


Ο ΠΑΣ που όλο άμυνα θα το έτρωγε, οι χαμένες ευκαιρίες και η παραμονή του Σοάρες στο παιχνίδι

Με τις αρκετές απουσίες που είχαν οι Γιαννιώτες, τις περιορισμένες επιλογές στον πάγκο και την απουσία του Μεταξά, ήταν δεδομένο πως θα επιχειρήσουν να «χαλάσουν» το ματς του ΠΑΟΚ και να σκοράρουν έστω σε μια ευκαιρία που θα τους βγει. Μια στο 88' με την κεφαλιά και μια στο 95' με τον Περέα που βρέθηκε μόνος του, δεν το κατάφεραν και αναμενόμενα το πλήρωσαν. Όλο άμυνα, άμυνα, άμυνα, ήταν κάτι σαν... δεδομένο ότι θα την πατήσουν όπως και έγινε. Πόσα να βγάλει ο Λοντίγκιν και πόσα σουτ να κοντράρουν στα σώματα της άμυνας. Ο ΠΑΟΚ πίεζε ασφυκτικά και ο ΠΑΣ δεν είχε αντίδραση, οπότε αναμενόμενα ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Ο προπονητής της εξέδρας

Η ικανότητα του ΠΑΟΚ ακόμα και σε ματς που στραβώνουν να παίρνει αποτελέσματα

Είναι κάποια παιχνίδια που μοιάζουν από τα πρώτα λεπτά «καταδικασμένα» να... βασανίσουν το φαβορί για διάφορους λόγους. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή, τις φάσεις αλλά στο τελείωμα τα χαλούσαν όλα. Ο Λοντίγκιν δυσκόλευε ακόμα περισσότερο τα πράγματα αλλά ακόμα και έως το τέλος υπήρχε κάτι που σε έκανε να πιστεύεις ότι θα έρθει το γκολ, όπως και έγινε. Ο Λουτσέσκου βλέπει ότι ο Τσόλακ δύο-τρεις φορές που του στρώθηκε η μπάλα... δεν, οπότε επιλέγει να ρίξει τον Άκπομ, όχι στο 85', χρονικό σημείο που πολλές φορές ο ποδοσφαιριστής δεν προλαβαίνει καν να ακουμπήσει μπάλα, αλλά έχει το καθαρό μυαλό να το κάνει νωρίτερα και έτσι απλά κερδίζει.


Η αγωνία για Μιχαηλίδη και τον αναγκαστικό ροτέισον

Σε μια ανύποπτη φάση, σε ένα ματς που δεν είχε και τίποτα τρελές μονομαχίες, ο Γιάννης Μιχαηλίδης χτύπησε το γόνατό του και οι αρχικές εκτιμήσεις δεν είναι ενθαρρυντικές. Αυτό είναι το κρίμα του παιχνιδιού, αφού ένα νέο παιχνίδι κυριολεκτικά από το πουθενά βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Τόσο αυτό το περιστατικό, όσο και οι πολλές αλλαγές που λογικό ήταν να γίνουν λόγω Γάνδης, αποσυντόνισαν κάπως τον ΠΑΟΚ που δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι θα περίμενε κανείς. Σε αυτό τον βοήθησε ότι ο ΠΑΣ ήταν κακός, μιας και οι «ασπρόμαυροι» έμοιαζαν μερικές φορές να δυσκολεύονται να έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, που τελικά κέρδισαν και αυτό μετράει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x