Stoiximan Super League

Ο ΠΑΟΚ πιέζει για το… κόλπο γκρόσο με Γκαμπιαντίνι - Όλα τα δεδομένα!

Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει για τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr αλλά δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, με την τελευταία πρόταση να είναι σημαντικά αυξημένη από τις προηγούμενες.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν επιθετικό-σημείο αναφοράς που θα του λύσει το επιθετικό πρόβλημα και θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκάλυψε το ενδιαφέρον του «δικέφαλου του βορρά» για τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, με τις πληροφορίες του sportfm.gr να αναφέρουν πως το εν λόγω ενδιαφέρον έχει μετουσιωθεί σε διαδοχικές προτάσεις προς την πλευρά του ικανότατου Ιταλού στράικερ!

Συγκεκριμένα, υπήρξε προ σχεδόν δέκα ημερών η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές όπου έγιναν γνωστές οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με την Σαμπντόρια η οποία υποβιβάστηκε στη Serie B. Ο 31χρονος σέντερ φορ γνωστοποίησε πως ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ και θα ήθελε ένα συμβόλαιο της τάξης του 1,7 εκατ. ευρώ, αλλά και με τριετή διάρκεια. Κάντε τα μαθηματικά για να καταλάβετε!



Από την μεριά τους, οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» πρόσφεραν αρχικά ένα αρκετά μικρότερο ποσό, με σκοπό να δουν τις διαθέσεις του ποδοσφαιριστή και σιγά-σιγά άρχισαν να ανεβαίνουν.

Οι δύο πλευρές τα είπαν ξανά μέσα σε αυτό το 24ωρο και γνωστοποιήθηκε στον Γκαμπιαντίνι πως ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει σημαντικά και πλησιάζει σε αυτά που ζητάει ο παίκτης. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν υπάρχει συμφωνία. Με τον «δικέφαλο του βορρά» να έχει τη διάθεση αυτή τη στιγμή να προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Ιταλό φορ, τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει σαν… τρελός. Και φυσικά θα υπάρχουν αρκετά μπόνους που είναι εύκολα στην πράξη να επιτευχθούν, ανάλογα δηλαδή και με τις συμμετοχές ή τα γκολ του ποδοσφαιριστή.

Ο Ιταλός στράικερ από τη μεριά του έχει συμβόλαιο με τους Γενοβέζους, οι οποίοι εφόσον δεν αποδεσμεύσουν τον ποδοσφαιριστή και ζητήσουν ποσό για να τον παραχωρήσουν, τότε η ενδεχόμενη απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ θα δυσκολέψει υπερβολικά και ίσως οδηγήσει σε ναυάγιο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά δεν είναι αγεφύρωτη. Ειδικότερα από τη στιγμή που για τον Λουτσέσκου είναι ο νούμερο ένα στόχος για την κορυφή της επίθεσης και οι Θεσσαλονικείς δείχνουν διάθεση να ρίξουν αρκετά χρήματα στο τραπέζι για να ικανοποιήσουν τα θέλω του Ρουμάνου. Σύντομα, ίσως και ως το τέλος της εβδομάδας το θέμα να ξεκαθαρίσει οριστικά για το πού πάει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x