Stoiximan Super League

Πολυτιμότερος για τους φίλους του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Μπράντον Τόμας

Ο Μπράντον Τόμας αναδείχθηκε σύμφωνα με τους φίλους του ΠΑΟΚ ο πολυτιμότερος παίκτης στο ματς με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Κορυφαίος ο Μπράντον Τόμας κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Ο ΠΑΟΚ όπως συνηθίζει σε όλα του τα παιχνίδια, βάζει ψηφοφορία στον κόσμο της ομάδας για να βγάλει τον… δικό του MVP της αναμέτρησης.

Έτσι, στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν πως ο Τόμας αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Μια… λογική εξέλιξη, καθώς στο 60ο λεπτό σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ (1-1), κερδίζοντας μάλιστα και την αποβολή του Μπαρτ Σένκεφελντ στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες και όλα όσα κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο εκτός έδρας με παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε όρθιος, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κι αν είχε λίγο καθαρό μυαλό θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη.

Εκ των κορυφαίων ο Μπράντον Τόμας . Ο Ισπανός φορ ήρθε από τον πάγκο στο 28? όταν τραυματίστηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα κι ήταν απολαυστικός. Πίεσε, έτρεξε, έδωσε αμέτρητες μονομαχίες, κέρδισε δεύτερες μπάλες, έβαλε ένα πανέμορφο γκολ, πήρε την αποβολή του Σένκεφελντ και γενικά έκανε μία εμφάνιση γεμάτη πάθος, ένταση και φυσικά ουσία.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Μπράντον συγκέντρωσε το 65% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο.

Ο μόνος που ανταγωνίστηκε τον Μπράντον ήταν ο Ντόμινικ Κοτάρσκι , που έμεινε στη δεύτερη θέση. Ο Κροάτης κίπερ έκανε σπουδαίο παιχνίδι, με κομβικές επεμβάσεις, κρατώντας την ομάδα του όρθια σε πολλά σημεία του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x