Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πολυτιμότερος όλων ο… Λουτσέσκου»!

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τη σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας εξήγησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6

«Έφτασε 7 “διπλά” σε 9 αγώνες, το οποίο συνδυάζεται με τις εντός έδρας γκέλες και δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί αυτό στον ΠΑΟΚ. Προφανώς θα πάει για κάπως ακόμα η χρονιά, με τα πάνω και τα κάτω της. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι παραγωγικός. Είναι ωραίο το ποδόσφαιρο που παίζει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Έχει καταφέρει ο Λουτσέσκου να δημιουργήσει, παρά τα προβλήματα, να φτιάξει μία ομάδα που αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει και να δείχνει καλό πρόσωπο. Για εμένα, πολυτιμότερος όλων είναι ο Λουτσέσκου που έχει πιστέψει σε εκείνον όλη η ομάδα και εκείνος έχει φέρει στην επιφάνεια παίκτες που δεν τους πίστευε κανείς πριν από την επιστροφή του», πρόσθεσε.

Παράλληλα, στάθηκε και στην επίδραση που έχει ο Γιάσμιν Κούτριτς στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Είναι καθοδηγητής ο Κούρτιτς, χθες ήταν κομβικός και μπόρεσε να δημιουργήσει πρόβλημα στους παίκτες του Παναθηναϊκού, για να μην δώσουν το βάρος μόνο στον Αουγκούστο. Έλειψε πολύ και το διάστημα της απουσίας του, στα προηγούμενα-κρίσιμα ματς που είχε ο ΠΑΟΚ».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x