Stoiximan Super League

Διακοπές τέλος για τον ΠΑΟΚ: Πραγματοποίησαν τα εργομετρικά τους οι «ασπρόμαυροι»

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει σιγά σιγά την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν που έρχεται, με τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» να πραγματοποιούν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

Επιστροφή στην κανονικότητα για τον ΠΑΟΚ.

Οι καλοκαιρινές διακοπές ολοκληρώνονται για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τις παραλίες και γύρισαν πίσω στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα άκρως απαιτητική σεζόν που θα ξεκινήσει.

Οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» πραγματοποίησαν τις εργομετρικές τους εξετάσεις ενώ από αύριο αναμένεται να αρχίσουν και οι προπονήσεις.

Όλα αυτά την ώρα που στο στρατόπεδο της ομάδα επικρατεί μεταγραφικό… πυρετός, με την ομάδα να ανακοινώνει τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Παβλένκα και του Μεϊτέ, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τέιλορ έχει συμφωνήσει προφορικά και πλησιάζει στον ΠΑΟΚ, για να του ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας, πλαισιώνοντας τον Μπάμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x