Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Λύρατζη

O Λευτέρης Λύρατζης ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στον αστράγαλο κι έμεινε εκτός προπόνησης του ΠΑΟΚ την Παρασκευή.

Χωρίς τον Λευτέρη Λύρατζη είναι πιθανό να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (21:45) για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου στην αυριανή προπόνηση, οπότε και θα φανεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη εκτός πλάνων δύο αμυντικούς, τους Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη, οι οποίοι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Το Σάββατο (27/8) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας κι εν συνεχεία ο Ρουμάνος προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή. Αύριο, μάλιστα, από τις 9 το πρωί, θα αρχίσει και η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 10 έως 80 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x