Stoiximan Super League

«Πρόταση στη Φορτούνα για Νάρεϊ ο ΠΑΟΚ»

Ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει προσφορά στη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ, σύμφωνα τουλάχιστον με γερμανικά δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα πηγαίνουν το θέμα κι ένα βήμα παρακάτω…

Καθώς γίνεται αναφορά στην προσέγγιση της Φορτούνα Ντίσελντορφ, από μεριάς του «δικέφαλου του Βορρά», για την απόκτηση του 27χρονου εξτρέμ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Ρηνανίας έως το καλοκαίρι του 2023.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή και με τον ίδιο τον Νάρεϊ, συζητώντας τις λεπτομέρειες για την συνεργασία των δύο πλευρών.

Την σεζόν που τέλειωσε, ο Νάρεϊ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην δεύτερη κατηγορία, έχοντας 33 συμμετοχές, με οκτώ γκολ και 15 ασίστ!

Ο Γερμανός εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπάγερ Λεβερκούζεν, συνέχισε στη δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ έγινε γνωστός από την παρουσία του στο Αμβούργο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x