Stoiximan Super League

Κρούση της Σεβίλλης για Κωνσταντέλια, αρνητικός για πέντε εκατομμύρια ευρώ ο ΠΑΟΚ!

Την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντέλια χτύπησε η Σεβίλλη, αλλά ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν θέλησε να μπει στις διαπραγματεύσεις για 5 εκατομμύρια ευρώ.

Κρούση της Σεβίλλης στον ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια!

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στην εκπομπή «Newsroom» των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ο σύλλογος της Ανδαλουσίας χτύπησε την πόρτα του «δικεφάλου του Βορρά». Η προσφορά που έκανε ήταν ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να εμφανίζεται ξεκάθαρα αρνητική.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και στην παρούσα φάση δεν έχει διάθεση να ανοίξει διαπραγματεύσεις για παραχώρηση του 19χρονου άσου, που δείχνει ότι έχει όλα τα εχέγγυα για ένα λαμπρό μέλλον. Ειδικά για αυτά τα χρήματα δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει συζήτησεις.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει συγκεκριμένο στόχο σε ό,τι αφορά τον πλάγιο μπακ, ο οποίος είναι ευρωπαίος και εφόσον τον αποκτήσει θα το κάνει με την προοπτική να τον έχει για χρόνια στο ρόστερ του.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να παλέψει μέχρι τέλους για τον Λάριν, καθώς μπορεί να υπάρχει απόσταση στην παρούσα φάση με την Μπριζ και τον ποδοσφαιριστή, αλλά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται o 27χρονος επιθετικός από τους Βέλγους, λειτουργεί υπέρ του «δικεφάλου του Βορρά».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x