Stoiximan Super League

Πρώτα ο τελικός, μετά οι αποφάσεις στον ΠΑΟΚ

Σε πρώτο πλάνο είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στον ΠΑΟΚ, στον οποίο καλούνται να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για τον τεχνικό διευθυντή και αν θα κρατήσουν τον Μπάμπα Ραχμάν.

Στους ρυθμούς του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κινούνται στον ΠΑΟΚ, καθώς το Σάββατο είναι η μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο τη φετινή – περίεργη κατά γενική ομολογία – χρονιά, σηκώνοντας ένα τρόπαιο απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και την επόμενη σεζόν. Ήδη υπάρχουν κάποια σημαντικά ζητήματα που παραμένουν ανοικτά, όπως η έλευση ενός αθλητικού διευθυντή μετά την απομάκρυνση του Όλαφ Ρέμπε και τι θα συμβεί στην υπόθεση του Μπάμπα Ραχμάν.

Όπως είναι γνωστό, η υπόθεση «αντι-Ρέμπε» βρίσκεται στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές με τους υποψήφιους για τη θέση.

Από εκεί και πέρα, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν να κλείσουν και άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα ο δανεισμός του Μπάμπα. Η Τσέλσι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Γκανέζο μπακ-χαφ για την επόμενη σεζόν και ψάχνεται για να συγκεντρώσει ένα ποσό (μαζί με άλλες πωλήσεις) για προσθήκες στην θερινή μεταγραφική περίοδο.

Αν οι Λονδρέζοι δεν τον κρατήσουν και τελικά ο παίκτης θελήσει να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και την επόμενη χρονιά, τότε θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα να πέσει το κασέ του που αυτή τη στιγμή ξεπερνάει το 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο καθαρά.

Τις επόμενες μέρες ο μάνατζερ του διεθνούς άσου θα βρεθεί στην Αγγλία και θα συναντηθεί με τους «μπλε» για να συζητήσουν τις προοπτικές της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x