Stoiximan Super League

Σε… ρυθμούς Φαρούλ ο ΠΑΟΚ - Ατομικό για Ίνγκασον, Λύρατζη και Νάσμπεργκ

Προετοιμασία για το αυριανό φιλικό κόντρα στη Φαρούλ Κονστάντζα περιλάμβανε η προπόνηση του ΠΑΟΚ με τους Ίνγκι Ίνγκασον, Λευτέρη Λύρατζη και Ίβαν Νάσμπεργκ να κάνουν ξανά ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα το απόγευμα του Σαββάτου (25/03) στις 18:00 την Φαρούλ Κονστάντζα για ένα δυνατό προπονητικό φιλικό, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η σημερινή (24/03) προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία ήταν μία τακτική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του «δικέφαλου του Βορρά» για την εν λόγω αναμέτρηση.

Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους παίκτες του ΠΑΟΚ όλα όσα θέλει να βγάλουν στο γήπεδο κόντρα στη ρουμάνικη ομάδα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και ιδέες ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» ξεκίνησε με προθέρμανση, μερικές παρτίδες rondo, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε είχαμε οικογενειακό διπλό.

Ενώ, σε επίπεδο τραυματιών, οι Ίνγκι Ίνγκασον, Λευτέρης Λύρατζης και Ίβαν Νάσμπεργκ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x