Stoiximan Super League

Σενάριο για Βιτάο στον ΠΑΟΚ!

Για μεταγραφική ενίσχυση από την Ουκρανία (μετά και τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη) φέρεται να κινείται ο ΠΑΟΚ. Δημοσίευμα θέλει τον Ζοσέ Μπότο να παλεύει την περίπτωση του στόπερ της Σαχτάρ, Βιτάο.

Δίχτυα στη μεταγραφική αγορά που έχει ανοίξει εξαιτίας της κατάστασης με Ουκρανία-Ρωσία παρουσιάζεται να έχει ρίξει ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο τραυματισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη έχει κινητοποιήσει τον «δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Ζοσέ Μπότο έχει προτείνει τον Βίτορ Εντουάρντο Ντα Σίλβα Μάτος, γνωστό και ως Βιτάο.

Ο 22χρονος στόπερ αγωνίζεται στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, για το υλικό της οποίας έχει άριστη γνώση ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Και παρόλο που αναφέρεται ότι γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του (με τη μορφή δανεισμού) βρίσκεται και η Ιντερνασιονάλ, σημειώνεται ότι η εξαιρετική σχέση του Μπότο με την πρώην ομάδα του θα μπορούσε ν’ αποτελέσει πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Βιτάο μετράει 15 συμμετοχές φέτος με τη Σαχτάρ (οι 4 εκ των οποίων στο Champions League) και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο ως το 2024, φέρεται να επιθυμεί τον πρόωρο τερματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x