Stoiximan Super League

Σκληρές διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας για Λιάγιτς και… σφήνα από ΗΑΕ!

ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Αντέμ Λιάγιτς, τη στιγμή, δε, που ενδιαφέρον για τον παίκτη μετά τη Σαμπντόρια προέκυψε και από τα ΗΑΕ!

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε των μεταγραφών ξεκίνησε και την Τρίτη αναμένεται -όπως παραδοσιακά συμβαίνει- χαμός!

Σε αυτό το φινάλε ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να κάνει μεταγραφικό… ντεμαράζ, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στο «φως» το όνομα του Αντέμ Λιάγιτς της Μπεσίκτας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να δίνει αγώνα, προκειμένου να φέρει στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη τον 29χρονο Σέρβο.

Δεδομένα στο ρόστερ της Μπεσίκτας δεν «χωράει» πια μετά και την άφιξη του Άλεξ Τεξέιρα στην Πόλη και η τουρκική ομάδα θέλει να γλιτώσει, φυσικά και από το συμβόλαιο του παίκτη, που δεν είναι και μικρό. Η Μπεσίκτας, μάλιστα, είναι διατεθειμένη ακόμα και να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του Σέρβου, ώστε να τον αποδεσμεύσουν.

Την ίδια στιγμή, οι εκπρόσωποι του Λιάγιτς ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους πρόταση από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τη Σαμπντόρια, η οποία, όμως, απέκτησε τον Ιχατάρεν, ενώ φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον πελάτη τους και από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν πτοείται και συνεχίζει την προσπάθεια, έχοντας καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 1,2 εκατ. ευρώ. Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ποσό να ανέβει, μάλιστα, με τις ετήσιες απολαβές του Σέρβου στην Μπεσίκτας, θυμίζουμε, να αγγίζουν τα 2,8 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x