Stoiximan Super League

Κινητικότητα για Σοτέλδο, ενώ ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για Λέφσκι

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την έκβαση της υπόθεσης του Γέφερσον Σοτέλδο, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα με Λέφσκι Σόφιας.

Αντίστροφα για τον πρώτο επίσημο αγώνα του τη φετινή σεζόν, και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μετράει ο ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για την πρώτη αναμέτρηση με την Λέφσκι Σόφιας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δήλωσε τη λίστα του στην UEFA και μπορεί να κάνει δύο αλλαγές ένα 24ωρο πριν από το ματς στη Βουλγαρία. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, εκτός και αν σημειωθεί κάποια τρομερή ανατροπή στην υπόθεση του Γέφερσον Σοτέλδο.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται κινητικότητα στην υπόθεση του Μεξικανού μεσοεπιθετικού της Τίγκρες.

Και πάλι, όμως, δύσκολα ο Λουτσέσκου θα τον χρησιμοποιήσει άμεσα στα διπλά ματς με τη Λέφσκι.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Μεξικό αναφέρουν ότι έφτασε στη χώρα ο μάνατζερ του παίκτη, Γκαμπριέλ Σαμπατέ, ο οποίος φέρεται να προχωράει το θέμα για τη μεταγραφή του πελάτη του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες, για έναν παίκτη με τον οποίο «φλερτάρουν» καιρό οι Θεσσαλονικείς που θέλουν να αναβαθμιστούν ποιοτικά στη μεσοεπιθετική γραμμή τους.

Εν τω μεταξύ, πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη. Πρόκειται για τους Κοτάρσκι, Κάργα, Ντάντας, Ρικάρντο, Κουαλιάτα και Μπράντον Τόμας, οι οποίοι δεν έχουν ξαναπαίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Ντάντας έχει παίξει σε επίπεδο Νέων, ενώ ο Νάρεϊ δεν έχει παίξει ξανά στην Ευρώπη.

Πλέον το βάρος πέφτει στο να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη αγωνιστικά και ψυχολικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x