Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Στα μέσα Απριλίου η απόφαση για αθλητικό διευθυντή

Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο σε ό,τι αφορά τον αθλητικό διευθυντή στον ΠΑΟΚ, με την οικογένεια Σαββίδη να παίρνει τις αποφάσεις της τον επόμενο μήνα.

Τον άνθρωπο που θα αναλάβει να τρέξει το πρότζεκτ της επόμενης τριετίας στον ΠΑΟΚ αναζητά η διοίκηση του συλλόγου.

Χθες έγινε γνωστό πως στη λίστα της οικογένειας Σαββίδη φέρεται να βρίσκεται ο Χοσέ Λουίς Καμινέρο.

Ωστόσο, σήμερα η Live Sport αναφέρει πως ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης θα λάβουν τις σχετικές τους αποφάσεις στα μέσα Απριλίου.

Μάλιστα, γίνεται η σχετική προεργασία από τους διοικούντες, ούτως ώστε ο «Δικέφαλος του Βορρά» να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μεταγραφές και κινήσεις ανανέωσης μόλις αποφασιστεί το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και επιλεγεί ο νέος αθλητικός διευθυντής.

Διαβάστε επίσης

Τσορμπατζόγλου: «Η νέα Τούμπα, ο νέος ρόλος του Γκαρσία και τα πλέι οφ»
ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Βιεϊρίνια και Καγκάβα
Σφιντέρσκι: «Βρέθηκα κοντά στην Ουνιόν, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει με λίγα λεφτά»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x