Stoiximan Super League

«Στην Ελλάδα ο Ραϊόλα, μιλάει με ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί και Ντεϊόλα»

Ιταλικό Μέσο υποστηρίζει πως ο Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη, μιλώντας με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του Ελ Καντουρί αλλά και για την περίπτωση του Αλέσιο Ντεϊόλα.

Έρχεται και από την Ιταλία η επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αλέσιο Ντεϊόλα της Κάλιαρι. Όπως αναφέρει το «Centrotrentuno», ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ιταλό χαφ που δεν τα έχει βρει με την ομάδα της Σαρδηνίας για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, πάνε ένα βήμα παρακάτω την όλη υπόθεση.

Ο γνωστός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα, αποτελεί τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο βρίσκεται στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα. Ο Ραϊόλα συζητά με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ Ελ Καντουρί, τον οποίο θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου να διατηρήσει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ, ενώ η παρουσία του Ολλανδού ατζέντη συνδυάζεται και με την περίπτωση του Αλέσιο Ντεϊόλα.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στο δημοσίευμα και για το ενδιαφέρον που είχε δείξει προ μηνών ο ΠΑΟΚ και για τον Ολίβα της Κάλιαρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x