Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Στροφή σε Παναθηναϊκό, πρώτη για Τάισον

Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται ήδη το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης, ενώ ο Τάισον έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Με νέο πρόσωπο τον Τάισον, που προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα, ο ΠΑΟΚ άρχισε σήμερα την προετοιμασία για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη στην Τούμπα (20:30).

Η εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ έφερε απογοήτευση, ωστόσο δεν υπάρχουν περιθώρια για κανέναν να μείνει σε αυτό το ματς, καθώς ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει πολύ τους Θεσσαλονικείς που θέλουν να συνεχίσουν την καλή παράδοσή τους σε αυτόν τα τελευταία χρόνια.

Όσοι παίκτες βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στους Κρητικούς έκαναν αποθεραπεία στην πισίνα και το γυμναστήριο. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις τακτικής που αφορούσαν την πίεση και τις μεταβάσεις και τελικό παιχνίδι στο φινάλε.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες και Μάριος Τσαούσης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Νίκολας Κουαλιάτα βγήκε για τρέξιμο, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Τάισον δείχνει σε καλή κατάσταση και δεν είναι απίθανο να μπει στην αποστολή και να βοηθήσει ως αλλαγή στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Τη Δευτέρα (16.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x