Stoiximan Super League

Συμφωνία ΠΑΟΚ για Μιτρίτα, απομένει η «απελευθέρωσή» του από την Αλ Αχλί

Την περίπτωση του Αλεξάντρου Μιτρίτα προχωράει ο ΠΑΟΚ που τα έχει βρει με τον παίκτη και την ομάδα του, αλλά απομένει η απελευθέρωσή του από την Αλ Αχλί στην οποία αγωνίζεται δανεικός.

Φτάνοντας στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, ο ΠΑΟΚ δείχνει να ανεβάζει ταχύτητα για την ενίσχυσή του και στο πλαίσιο αυτό, φουλάρει για την απόκτηση του Αλεξάντρου Μιτρίτα από τη Νιου Γιορκ Σίτι.

Πρόκειται για τον 26χρονο Ρουμάνο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στις δύο πλευρές της επίθεσης, είναι δεξιοπόδαρος και από το 2019 έχει συμβόλαιο με τη Νιου Γιορκ Σίτι από το MLS, ωστόσο από τον Οκτώβριο του 2020 συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Αχλί.

Με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 και τη δεδομένη στιγμή αυτό φαίνεται ότι είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώνουν και ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπάρχει συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και τους Αμερικανούς, όμως εκκρεμεί η απεμπλοκή του από την Αλ Αχλί, κάτι που φαίνεται ότι είναι απλά θέμα χρόνου. Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, παρά μόνο να περιμένει την οριστική κατάληξη των διαπραγματεύσεων της Νιου Γιορκ Σίτι με την Αλ Αχλί, αισιοδοξώντας ότι η διαδικασία θα κυλήσει γρήγορα.

Σύμμαχος του ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις είναι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που ήθελε να επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη, ενώ και ο ίδιος ο Ράζβαν Λουτσέσκου που γνωρίζει τον παίκτη είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η μεταγραφή.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x