Stoiximan Super League

Σε διαπραγματεύσεις με Τσέλσι για Μπάμπα ο ΠΑΟΚ

Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ραχμάν Μπάμπα, με τους Θεσσαλονικείς να αρχίζουν διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι.

Σε νέες διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ραχμάν Μπάμπα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να ισχυροποιηθεί το αριστερό άκρο της άμυνας με τον Γκανέζο μπακ.

Με την έναρξη της σεζόν Τσέλσι να πλησιάζει για την Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ έχει πάρει την απόφαση ότι δεν υπολογίζει τον διεθνή Αφρικανό άσο, οπότε ο ΠΑΟΚ επανέρχεται στην υπόθεση από τη στιγμή που ανέκαθεν ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον παίκτη, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός.

Σύμμαχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η επιθυμία του παίκτη, που δεν θα έλεγε όχι να επιστρέψει στην Τούμπα, αφού του άρεσε και η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα, αλλά εκτίμησε και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στον ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση είναι πλέον και πάλι ανοιχτή για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και μένει να φανεί με ποιον τρόπο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το deal.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x