Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με Κένι και τους υπόλοιπους τραυματίες

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την Κηφισιά.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι (4/3, 20:00) με την Κηφισιά ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο ΠΑΟΚ, ο οποίος -όπως συνηθίζει- δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Ο Κένι δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο ματς, καθώς η μαγνητική έδειξε ότι ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στη φτέρνα, ενώ σήμερα ακολούθησε θεραπεία. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και θα αξιολογείται καθημερινά. Υπενθυμίζεται ότι ακολουθεί το ντέρμπι (8/3, 21:00) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Τάισον και Παβλένκα υποβλήθηκαν σε θεραπεία την Τρίτη, ενώ οι Πέλκας και Μεϊτέ δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο. Ο Ντεσπόντοφ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x