Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Η αξία των ηττημένων δίνει μεγάλη δόξα στον ΠΑΟΚ - Τεράστια ευκαιρία να μπει στο Champions League»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ την επομένη της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της τρελής φιέστας, που στήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ τόνισε αρχικά ότι «ήταν μία πολύ δύσκολη ημέρα, αλλά με κατανόηση και μια σχετική πειθαρχία όλα κύλησαν, τελικά, αρκετά καλά», αναφερόμενος τόσο στη συγκέντρωση των οπαδών του «δικεφάλου» πριν το ντέρμπι με τον Άρη όσο και στον χαμό μετά, σε όλη σχεδόν τη Θεσσαλονίκη, με τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου.

Από εκεί και πέρα ανέφερε πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν πετύχει κάτι πολύ μεγάλο, υπογραμμίζοντας πως «η αξία των ηττημένων, δηλαδή της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δίνει μεγάλη δόξα στον ΠΑΟΚ. Πρώτα απ' όλα, όμως, κέρδισε την εκτίμηση της κοινής γνώμης και μετά τον τίτλο».

Συμπλήρωσε ότι ο «δικέφαλος» δεν ήταν καλύτερος από τον Άρη, ενώ σχολίασε και τη διαιτησία του Ισραηλινού Όρελ Γκρίνφελντ, λέγοντας: «Ήταν τόσο πολύ δύσκολο αυτό, που πέτυχε η ομάδα στο Χαριλάου, αλλά η μοίρα ένιωθες ότι θα κάνει τα πάντα για να δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Η διαιτησία του Ισραηλινού θύμισε εκείνη του Σπάθα το 2010».

Τέλος, σημείωσε ότι διαφωνεί με όσους λένε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να ξεκινήσει η κουβέντα για το στήσιμο της ομάδας το καλοκαίρι, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει άμεσα ό,τι πρέπει, ώστε ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί δυνατός στα προκριματικά, καθώς έχει μια τεράστια ευκαιρία να βρεθεί στη League Phase του Champions League! «Δεν είναι εύκολο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς για να μπει στο Champions League, αλλά λείπουν αυτοί που δεν παίζονται, Ιταλοί, Γάλλοι κτλ.», ανέφερε.

Ακούστε το ρεπορτάζ αναλυτικά:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x