Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε στο χθεσινό (24/09) 0-0 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στις αποδοκιμασίες στο φινάλε του αγώνα στην Τούμπα, τονίζοντας ότι «το μισό γήπεδο αποδοκίμαζε και το άλλο μισό αποδοκίμαζε όσους… αποδοκίμαζαν»!
«Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο αυτή την περίοδο. Υπάρχει έντονη αίσθηση στους παίκτες ότι δεν παίρνουν αυτό που αξίζουν. Παρ' όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν παρουσιάζει εικόνα ανοργάνωτης ομάδας. Κάθε άλλο. Το μεγάλο λάθος που έγινε στο θέμα της ενίσχυσης, και ειδικά στη θέση του φορ, έχει ήδη χαρακτηριστεί ως αποτυχία, κάτι που παραδέχονται όλοι εντός της ομάδας.
Ανεξάρτητα από το αν μιλάμε για ομάδα του Λουτσέσκου ή όχι, η εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ είναι καλή. Ακόμη και το γεγονός ότι κρατάει το μηδέν στην άμυνα, με τον Παβλένκα κάτω από τα δοκάρια, είναι αξιοσημείωτο. Αλλά λέμε μόνο για τον Τσάλοφ. Το ''μπράβο'' δεν πουλάει», είπε μεταξύ άλλων.
Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Διαβάστε Επίσης
ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε προετοιμασία για Asteras AKTOR χωρίς Πέλκα Οι αντιδράσεις στις μεγάλες ευκαιρίες και η απογοήτευση στο φινάλε: Η παρακάμερα από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Σημαντικό milestone για τον Οζντόεφ: Έφτασε τις 100 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ από τη ΔΕΑΒ για τη ΛιβαδειάΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






