Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Βιεϊρίνια με ΑΕΚ

Ο Βιεϊρίνια συμμετείχε σε μέρος της σημερινής (24/09) προπόνησης του ΠΑΟΚ και κάνει… αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου θα λείψουν σίγουρα οι Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ίνγκασον.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα πρέπει να περιμένει ως την τελευταία στιγμή προκειμένου να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του για το κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τον Αντρέ Βιεϊρίνια, που συμμετείχε σε τμήμα της προπόνησης της Παρασκευής (24/09).

Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ομάρ Ελ Καντουρί, Χοσέ Κρέσπο και Ίνγκι Ίνγκασον, οι οποίοι συνεχίζουν ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Αναφορικά με το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του «δικεφάλου του Βορρά» το βάρος έπεσε στην τακτική. Στην ανάπτυξη από τη ζώνη της άμυνας, στην κυκλοφορία της μπάλας και τη διαχείριση καταστάσεων που μπορεί να προκύψουν στο ματς της Τούμπας. Παράλληλα, υπήρχε και το ειδικό τμήμα… εκπαίδευσης στις στατικές φάσεις.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με την «Ένωση» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (25/09) στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x