Stoiximan Super League

Τέλος ο Πάμπλο Γκαρσία, ολοταχώς για Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως αποφασίστηκε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του Ουρουγουανού με τη διοίκηση του «Δικεφάλου». Φουλ για Λουτσέσκου.

Κύβος ερρίφθη στον ΠΑΟΚ, καθώς και τυπικά από σήμερα περνά στην επόμενη μέρα εν όψει της σεζόν 2021/22. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:15 η τηλεδιάσκεψη που είχε ο Πάμπλο Γκαρσία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, στο «Μακεδονία Παλάς» και στην οποία ο Ουρουγουανός τεχνικός ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ του έδωσε συγχαρητήρια για όλη τη δουλειά που έκανε μετά την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα και φυσικά για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε εκείνο το σημείο, ο Ιβάν Σαββίδης του πρότεινε να συνεχίσει να δουλεύει στην ομάδα, αναλαμβάνοντας την Κ19 του Συλλόγου, αλλά και εν λευκώ τη Β’ ομάδα που είναι στο πλάνο να οργανωθεί για να συμμετάσχει στις χαμηλότερες κατηγορίες, δουλεύοντας παράλληλα ώστε να τελειώσει τις σπουδές για να πάρει το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής.

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θέλησε να δώσει την οριστική του απάντηση στον πρόεδρο της ομάδας και αναμένονται εξελίξεις ως προς αυτό το κομμάτι τις επόμενες μέρες.

Με το κεφάλαιο «Πάμπλο Γκαρσία» να κλείνει τουλάχιστον για την πρώτη ομάδα, ο ΠΑΟΚ προχωράει άμεσα στην επόμενη μέρα, που επαναφέρει στην Τούμπα τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του «Δικεφάλου», Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με τον Ρουμάνο προπονητή υπάρχουν συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία, πιθανότατα για συμβόλαιο τριών ετών, με τις ετήσιες αποδοχές να είναι δεδομένα πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ.

Πλέον, με την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από την τεχνική ηγεσία, έχει ανοίξει ο δρόμος για την επίσημη συμφωνία με τον 52χρονο τεχνικό, που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη έπειτα από δύο χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x