Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Θα επανέλθει για Γιαννούλη η Πόρτο

Μπορεί να μην κατάφερε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, ωστόσο η Πόρτο μοιάζει διατεθειμένη να κυνηγήσει ξανά την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Δεν εγκαταλείπουν την πιθανότητα συνεργασίας με τον Δημήτρη Γιαννούλη στην Πόρτο.

Οι «δράκοι» κινήθηκαν για την απόκτησή του διεθνούς μπακ την τελευταία μέρα των μεταγραφών και δέχτηκαν την αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την LiveSport, όμως, δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναμένεται να επανέλθει στη διεκδίκηση του 24χρονου αμυντικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ούτε ο ΠΑΟΚ όμως θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Έχει γίνει ήδη μια πρώτη συζήτηση μεταξύ του παίκτη και του Όλαφ Ρέμπε, μετά από αίτημα του Αμπέλ Φερέιρα, με τον δικέφαλο του Βορρά να στοχεύει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Συγκεκριμένα, προτάθηκε διπλασιασμός των ετήσιων αποδοχών (600.000 ευρώ) και της ρήτρας αποδέσμευσης, που θα φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x