Stoiximan Super League

«Ψάχνεται» για Γουίλσον Ισιντόρ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ -που φέρνει την Τετάρτη στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο Τάισον- προσπαθεί να κλείσει και τον 22χρονο επιθετικό της Λοκομοτίβ Μόσχας, Γουίλσον Ισιντόρ!

Μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου Τάισον, που αναμένεται την Τετάρτη (11/01) στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ βάζει πλώρη τώρα για την απόκτηση επιθετικού!

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Γουίλσον Ισιντόρ της Λοκομοτίβ Μόσχας!

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων», μάλιστα, τόνισε πως είναι μία δύσκολη περίπτωση, που δουλεύει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης! Ο 22χρονος Γάλλος αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα από τον περασμένο Ιανουάριο, μετρώντας 13 εμφανίσεις με 2 γκολ και 2 ασίστ στην τρέχουσα σεζόν, ενώ πέρυσι είχε 7 γκολ σε 11 αγώνες!

Στη Ρωσία γράφουν εδώ και μερικές ώρες πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη την πρότασή του, με τον Τσορμπατζόγλου να επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για την απόκτηση του νεαρού φορ, οπότε περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις…

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Γουίλσον Ισιντόρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x