Stoiximan Super League

Θέλει τρεις παίκτες οπωσδήποτε ο Λουτσέσκου

Ανατροπή δεδομένων στο θέμα του σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την προσέγγιση της Μπριζ για την παραχώρηση του Κρμέντσικ.

Απαραίτητη θεωρεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, πριν ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, λοιπόν, έχει ζητήσει από τη διοίκηση έχει εισηγηθεί την απόκτηση σέντερ φορ, εξτρέμ και χαφ, ώστε να υπάρχει το διαθέσιμο υλικό για τους πρώτους αγώνες της ομάδας στην Ευρώπη.

«Τους θέλω μαζί μου στην Ολλανδία, πρέπει να τους έχω όλους εκεί, γιατί θα μοντάρω την ομάδα», φέρεται να είπε ο Λουτσέσκου στον Μάκη Γκαγκάτση για να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Στο θέμα του επιθετικού φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες σημειώνεται ανατροπή, αφού έχουν τις ίδιες πιθανότητες για Τούμπα ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Μίχαελ Κρμέντσικ.

Ο Τσέχος επιθετικός συμμετείχε με την εθνική του ομάδα στο Euro 2020, όμως η «λάμψη» του Σικ επισκίασε οποιονδήποτε άλλο παίκτη από την επιθετική γραμμή της Τσεχίας που αποκλείστηκε χθες από τη Δανία στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μπριζ, βλέποντας την εικόνα του Κρμέντσι, παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα να έχει διαφορετική στάση στο θέμα της παραχώρησής του και έχει «πέσει» στα 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να πέσουν στο μισό οι απαιτήσεις της.

Ο Ολιβέιρα έδειχνε κοντά, αλλά δεν αποκλείεται να παραμείνει τελικά ο Κρμέντσικ και να μην προχωρήσει το θέμα του Πορτογάλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x