Stoiximan Super League

Τι απαντά ο ΠΑΟΚ στο «μεικτό μοντέλο» του Μητσοτάκη για τη νέα Τούμπα

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά τη νέα αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το μικτό μοντέλο χρηματοδότησης της νέας Τούμπας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων θεμάτων στη ΔΕΘ και στον αθλητισμό, μιλώντας για τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης που χρήζουν αναβάθμισης.

Μεταξύ αυτών και η νέα Τούμπα που θα δημιουργηθεί, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αντιδράς στα λεγόμενα του πρωθυπουργού και να παίρνει θέση για τα περί «μεικτού μοντέλου» στο κομμάτι της χρηματοδότησης.

«Σε ότι αφορά τη σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού, επιβεβαιώνουμε πως η κατασκευή του νέου γηπέδου μας στην Τούμπα θα γίνει με ένα μικτό σύστημα χρηματοδότησης όπως έχει συμβεί και με γήπεδα άλλων ομάδων στην Αθήνα.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από την εταιρία ειδικού σκοπού "Φωλιά του δικέφαλου αετού" της οικογένειας Σαββίδη και από την πολιτεία.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια Σαββίδη ήδη χρηματοδοτεί τις μελέτες του γηπέδου και του περιβάλλοντα χώρου, τις γεωτεχνικές έρευνες και άλλες απαραίτητες αδειοδοτικές διαδικασίες όπως οι πράξεις αναλογισμού και τακτοποίησης, κτλ.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για μας. Είναι η μέρα των εγκαινίων της Τούμπας (6/9/1959) και αυτή τη μέρα έχουμε την απόλυτη επιβεβαίωση ότι το όνειρο του νέου γηπέδου μπαίνει πλέον σε έναν δρόμο, ώστε να πάψει να είναι ένα απλό όνειρο, έχοντας αρχίσει να γίνεται πράξη»
, αναφέρουν οι ασπρόμαυροι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x