Stoiximan Super League

Την Δευτέρα (13/03) η μαγνητική του Ίνγκασον, αγωνία στον ΠΑΟΚ

Σε μαγνητική εξέταση, η οποία αναμένεται να δείξει το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη γάμπα, θα υποβληθεί αύριο ο Ίνγκι Ίνγκασον και άπαντες στον ΠΑΟΚ κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα.

Χωρίς τον Ίνγκι Ίνγκασον, εξαιτίας μιας ενόχλησης που είχε στην γάμπα μετά την προπόνηση του Σαββάτου (11/03), αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ σήμερα (12/03) στον Βόλο, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Μάλιστα, ο Ισλανδός στόπερ θα υποβληθεί τη Δευτέρα (13/03) σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να φανεί και το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Όπως γίνεται εύκολά αντιληπτό, βέβαια, άπαντες στο «στρατόπεδο» του «δικεφάλου του Βορρά» περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ίνγκασον.

Θυμίζουμε πως, είναι ήδη εκτός δράσης με θλάση στον τετρακέφαλο και ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου από τις αρχές του Απρίλη και μετά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x