Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για να κλειδώσουν τη σπουδαία μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη!
Ο Έλληνας στράικερ αναμένεται να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι του… επαναπατρισμού από το Μεξικό, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον «δικέφαλο του βορρά».
Συγκεκριμένα, ο Γιακουμάκης θα φτάσει -με ανταπόκριση από τη Φρανκφούρτη- την Τρίτη το βράδυ στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
Εκτιμάται πως θα προσγειωθεί στις 22:00, όπου θα τον παραλάβουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Θα ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά.
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, επισημοποιώντας τον δανεισμό του από την Κρουζ Αζούλ. Οι «ασπρόμαυροι» θα καταβάλουν ενοίκιο ύψους 2 εκατ. ευρώ στους Μεξικανούς, ενώ θα υπάρχει και ρήτρα αγοράς του από τον ελληνικό σύλλογο.
Πρόβλημα με Τάισον στον ΠΑΟΚ - Αμφίβολος για τη ρεβάνς της Αυστρίας
Η αντίστροφη μέτρηση για τον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με τη Βόλφσμπεργκερ στην Αυστρία την ερχόμενη Πέμπτη πλησιάζει και τη Δευτέρα η προετοιμασία του «δικεφάλου» μπήκε στην τελική της ευθεία.
Ο Τάισον έμεινε εκτός προπόνησης λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στον δικέφαλο. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού θα επανεξετάζεται καθημερινά, ενώ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι στην Αυστρία.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






