Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Τα έχωσε στους παίκτες του ο Λουτσέσκου - Το ματς ήταν ΠΑΟΚ-Πασχαλάκης»

Ακούστε πως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, καθώς και την εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ματς του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό που έληξε χωρίς τέρματα, λέγοντας πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα έχωσε στους παίκτες του στην σημερινή προπόνηση, ενώ σχολίασε και την εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

«Ο ΠΑΟΚ μέσα από τη δουλειά παίζει πολύ καλά, έχει να υπάρξει χειρότερα του αντιπάλου 3-4 μήνες, τέτοια ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και είναι τόσο πίσω από την κορυφή γιατί είναι άστοχος. Ο Λουτσέσκου στην προπόνηση ήταν επιθετικός, γιατί το έχει πάρει αλλιώς. Δεν ήθελε να μιλήσει καν στην συνέντευξη Τύπου, τα έβαλε με τους παίκτες του για τα λάθη που έκαναν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Τάισον δοκιμάζει εάν θα παίξει με Λαμία και Αστέρα, θα κάνει αύριο μαγνητική για να δει αν έχει κάτι σοβαρό στον δικέφαλο. Δεν υπάρχει χρονικός προσδιορισμός για το πότε θα επιστρέψουν οι Ελ Καντουρί, Κούρτιτς. Ο Λύρατζης με τον Βιεϊρίνια θα χρειαστούν ένα μήνα, ενώ ο Μουργκ θα επιστρέψει σε λίγες ημέρες. Ο Λουτσέσκου στο ματς με τη Λαμία θα κάνει αλλαγές».


Ενώ κατέληξε σχολιάζοντας την εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη: «Ξεκίνησε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και κατέληξε ΠΑΟΚ-Πασχαλάκης».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x