Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Σοβαρό ζήτημα όταν δεν παίζει ο Κοτάρσκι, ο καλύτερος του ΠΑΟΚ στο χτίσιμο»

Στην κομβική παρουσία του Κοτάρσκι στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, την επομένη της νίκης του Δικεφάλου επί της ΑΕΚ.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μια ημέρα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94, 6 ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ενώ αναφέρθηκε στον Κοτάρσκι μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι είναι πολύ ικανοποιητική. Στα playoffs θα έχει μια δυο λύσεις έξτρα από τους παίκτες που απουσιάζουν. Στα επόμενα ματς δεν χωράει να παραπατήσει. Αν δεν παίζει ο Κοτάρσκι είναι σοβαρό ζήτημα, στο χτίσιμο είναι ο καλύτερος στην ομάδα, ο πιο αξιόπιστος να βρει την κατάλληλα πάσα και να την αξιοποιήσει. Οι αμυντικοί στάθηκαν πολύ καλά μέχρι το 85’ και έπειτα ανέλαβε ο Κοτάρσκι», ανέφερε αρχικά.

«Ο Νάρεϊ και ο Ζίβκοβιτς δεν θα έχουν σίγουρη την θέση στην ενδεκάδα, από τη στιγμή που θα επιστρέψει και ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος θα διεκδικεί μόνιμα θέση, γιατί ο Κωνσταντέλιας δύσκολα θα βγει. Περιμένουμε από αύριο τον Ελ Καντουρί, να δούμε πως θα είναι στην προπόνηση».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x