Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Οι αλλαγές θα θυμίζουν τον ΠΑΟΚ του καλοκαιριού - Μπορεί βασικός ο Ντεσπόντοφ»

Για τις αλλαγές που θα έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ελσίνκι και για τις πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τις σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ελσίνκι για την πρεμιέρα του Europa Conference League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε αρχικά ότι από τις δοκιμές που έχουν γίνει ο «δικέφαλος του Βορρά» θα μοιάζει στη Φιλανδία με την ομάδα του καλοκαιριού, η οποία πέρασε με επιτυχία τα τεστ των προκριματικών και των πρώτων αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, εκτός συγκλονιστικού οι Τσιγγάρας-Σβαμπ θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα, ενώ υποψηφιότητα βάζει ο Τόμας αντί του Σαμάτα, όπως επίσης και ο Μιχαηλίδης αντί του Κουλιεράκη.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έχει πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού, καθώς στην μεσοεπιθετική γραμμή δεν υπάρχουν πολλές λύσεις, σημειώνοντας ότι με την ποιότητά του μπορεί να βοηθήσει αισθητά, ενώ έκλεισε λέγοντας πως η προσαρμογή του Βούλγαρου είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με τους υπόλοιπους νεοφερμένους παίκτες, καθώς έχει επίγνωση της κουλτούρας της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Ελλάδας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x