Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου δεν θέλει πολλές αλλαγές - Οι εκκρεμότητες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, στο ρόστερ, αλλά και στον Μάκη Γκαγκάτση.

«Η προετοιμασία θα γίνει στην Ολλανδία, αρχές Ιουλίου τότε τους βολεύει καλύτερα και θα γυρίσουν λίγο πριν το ευρωπαϊκό τους παιχνίδι. Ο Λουτσέσκου δεν έχει φύγει ακόμα, θέλει να κανονίσει πρώτα με την ομάδα κάποια θέματα, καθώς δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής. Δεν θέλει πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, θα προσπαθήσει να κρατήσει όσους περισσότερους γίνεται και θα κάνει κάποιες προσθήκες όπου χρειάζεται», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Εκκρεμότητα του Μεϊτέ, του Σβαμπ, του Μπράντον Τόμας, αλλά και του Κεντζιόρα. Ο Μάρκος Αντόνιο θα φύγει. Ο Βιεϊρίνια είναι ένα ξεχωριστό θέμα, θα το ανακοινώσει ο ίδιος αν θα μείνει ή θα φύγει όταν μιλήσει και με τον Ιβάν Σαββίδη».

Για αυτούς που έχουν συμβόλαια αλλά δεν θα τους ήθελαν στην ομάδα: «Πιστεύω μόνο ο Σαμάτα και ο Εκόνγκ».

Αν θα ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ με τον Μορόν: «Έχει κάποια δικαιώματα ο Άρης, όσο υπάρχει αυτό το ζήτημα δεν θα υπάρχει και ΠΑΟΚ».

Για τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν: «Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Το μεγαλύτερο ταβάνι το έχει ο Κωνσταντέλιας. Ο Κοτάρσκι βέβαια είναι αναντικατάστατος».

Για τη διάδοχη κατάσταση του Γκαγκάτση: «Έχει γίνει προεργασία. Ακόμα και αν προχωρήσει το σχέδιο, το αν θα βάλει δηλαδή υποψηφιότητα για την ΕΠΟ δεν θα υπάρχει κάποια μεγάλη αλλαγή. Αυτό έχει αφήσει να εννοηθεί ο Σαββίδης».

Ακούστε τι άλλο ανέφερε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x