Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Όπως σημείωσε, πριν από ακόμα ένα παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ δεν ανακοινώνει αποστολή ο Λουτσέσκου, κάτι που συμβαίνει μόνο όταν ο «δικέφαλος του βορρά» αντιμετωπίζει την Ένωση.
Υπάρχει μια ραχοκολιά στην οποία βασίζεται ο Ρουμάνος τεχνικός τη φετινή σεζόν, ενώ στα ελληνικά ματς συνηθίζεται να παίρνει φανέλα βασικού ο Λόβρεν, με τον παρτενέρ του να είναι τις περισσότερες φορές ο Κετζιόρα και όχι ο Μιχαηλίδης.
Ο ΠΑΟΚ έχει αυτοπεποίθηση έπειτα από τη νίκη με τον Ολυμπιακό όπως τόνισε ο ρεπόρτερ των Θεσσαλονικιών, ωστόσο, αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα αγωνιστεί η ΑΕΚ, καθώς είναι το πρώτο της ντέρμπι με τον Μάρκο Νίκολιτς στην ηγεσία.
Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Διαβάστε Επίσης
Άρης: Με Μεντίλ αλλά χωρίς Ράτσιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό Σκίρα: «Προτάθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ για αντι-Ποστέκογλου ο Μπενίτεθ»! Κόντης: «Είμαστε Παναθηναϊκός και ο στόχος είναι ένας, να κερδίσουμε τον Άρη» Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Άρη Αθανασίου: «Νίκη με Άρη για να μειώσει και άλλο ο Παναθηναϊκός – Οι σκέψεις για 11άδα»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






