Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, δίνοντας το στίγμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (10/01).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκοπεύει να παρατάξει τη βασική του ενδεκάδα, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα. Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Τσιφτσή, ο οποίος τίθεται ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Παράλληλα, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει βρει διαχρονικά τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα στο Αγρίνιο, όπως συμβαίνει και στα ματς της Τούμπας, με μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ο Παναιτωλικός απέσπασε την ισοπαλία.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, η υπόθεση Ντρκούσιτς βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά την επαφή του ΠΑΟΚ με την πλευρά του παίκτη, ωστόσο απαιτείται υπομονή στις συζητήσεις με τη Ζενίτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x