Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν το πίστευαν, έβαζαν γκολ και δεν πανηγύριζαν καν»

Στην σκληρή ήττα που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-2 στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό με 4-2 για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League η 2η θέση πλέον χάθηκε οριστικά για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδα που δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση, αλλά και το ματς γεμάτο παγίδες απέναντι στην ΑΕΚ.

Για αρχή ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε χαμένος τα playoffs και τώρα πάει να σώσει ότι σώζεται και η 3η θέση είναι πάρα πολύ σημαντική. Δεν το πίστευαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, έβαζαν γκολ και δεν το πανηγύριζαν καν. Δεν υπάρχει η απαραίτητη ποιότητα και προσωπικότητα που πρέπει για να κάνει η ομάδα το βήμα παραπάνω.

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ κακό σημείο, καθώς δεν έχει να κερδίσει τίποτα απέναντι στην ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική, αν όμως χάσει η εσωστρέφεια και πάλι θα κυριαρχήσει. Τα λάθη που συνέβησαν είναι τεράστια και δομικά και από τον ίδιο τον Λουτσέσκου.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x