Stoiximan Super League

Τρέξιμο και τακτική στον ΠΑΟΚ

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δουλειά στην τακτική είχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Ροντρίγκο να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος.

Η προπόνηση της Παρασκευής (09/10) ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε rondo και στη συνέχεια ξεκίνησε το τακτικό κομμάτι.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε αμυντικούς και επιθετικούς και τέθηκαν αντιμέτωποι σε μισό γήπεδο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα με συγκεκριμένους στόχους.

Ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αύριο θα περάσει τεστ ετοιμότητας.
Το Σάββατο (10/10) οι ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου του Βορρά» θα προπονηθούν στις 10:30 το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x