Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Τι αφορά τον ΠΑΟΚ αν φοβάται ο Ολιβέιρα; Ο Νάρεϊ θα βγάζει… ασίστ για τα γκολ του»

Για τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ΠΑΟΚ ιδιαίτερα στην επίθεση με την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, που όμως σχολίασε κι άλλους παίκτες.

Έως και προκλητική χαρακτήρισε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, τονίζοντας ότι στο ματς με τον Λεβαδειακό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπήκε ούτε σε μία διεκδίκηση της μπάλας.

«Αυτό που είδαμε από τον Ολιβέιρα που μπήκε αλλαγή ήταν προκλητικό. Καταλαβαίνουμε τη φοβία που βγάζει πλέον, αλλά φτάνει σε ένα σημείο να μην σε ενδιαφέρει. Τι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ αν φοβάται ο Ολιβέιρα; Ο ΠΑΟΚ καίγεται, δεν έχει τίποτα στην επίθεση. Στην επίθεση τα περιμένει όλα από τον Νάρεϊ. Αυτός σε λίγο θα βγάζει την ασίστ και θα τρέχει να βάζει γκολ μόνος του. Ευτυχώς που αποκτήθηκε κι αυτός.

Πλέον δεν ενδιαφέρει κανέναν γιατί ο Ολιβέιρα και οι άλλοι μεγάλοι δεν προσφέρουν. Θα παίξει ο Ολιβέιρα στο Καραϊσκάκη; Ας πάω να παίξω εγώ καλύτερα…»
.

Επιπλέον, είπε για τους Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ: «Έχει νεύρα ο Κούρτιτς… Νεύρα ο Κούρτιτς. Συνέχεια νεύρα. Δεν είναι μόνο φετινό, τα ίδια έκανε και πέρυσι. Έχει νεύρα που επηρεάζουν και όλη την ομάδα.

Ο Ελ Καντουρί έπαιξε βασικός μετά από 7 μήνες. Παίκτης 700.000 ευρώ. Πλέον είναι είδηση όταν παίζει. Έχει να βγάλει 90λεπτο δύο χρόνια.

Ο Μπίσεσβαρ θέλει να παίζει βασικός… Πώς θα γίνει αυτό;

Ο Σβαμπ όταν παίζει φέτος, είναι σαν να παίζει ο αντίπαλος με παίκτη παραπάνω.

Ο Ντόουγκλας αν ξυπνήσει καλά θα παίξει. Αυτός που είναι παράδειγμα προς μίμηση είναι ο Ίνγκασσον»
.

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x