Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Χάνει Μπονατσόλι και… Βιεϊρίνια

Ο Φεντερίκο Μπονατσόλι φέρεται να αποφάσισε να μείνει στην Σαλερνιτάνα, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια τίθεται εκτός μάχης για 4-6 εβδομάδες.

Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ… Ο Φεντερίκο Μπονατσόλι θα μείνει όνειρο χειμερινής νυκτός για τους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Ιταλός φορ αποφάσισε να μείνει στην Σαλερνιτάνα. Παρότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα είχε βρει με την ιταλική ομάδα για τον 25χρονο άσο, ο ίδιος τελικά επέλεξε να μείνει στην Serie A, αν και δεν είναι βασικός.

Μένει πλέον να φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα προλάβει να ενεργοποιήσει κάποια εναλλακτική λύση για την ενίσχυση της επίθεσής του ή όχι, με το χρόνο να πιέζει αφού οι μεταγραφές ολοκληρώνονται απόψε (αν και η αγορά των ελεύθερων θα είναι ανοιχτή ως τις 17 Φεβρουαρίου).

Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ χάνει για σημαντικό διάστημα τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός της ομάδας διαπιστώθηκε πως υπέστη κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία του από τα γήπεδα για 4-6 εβδομάδες. Το παρήγορο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως με την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα υπάρχει λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x