Stoiximan Super League

Χωρίς Βαρέλα και Μουργκ η αποστολή του ΠΑΟΚ για Κρήτη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Βαρέλα και Μουργκ.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (3/10, 18:15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Βαρέλα και Μουργκ, που παραμένουν τραυματίες, αλλά και τον Τέιλορ για λόγους αποφόρτισης.

Σταθερά στα «πιτς» παραμένουν οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Αναλυτικά:
«Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (02.10) στη Νέα Μεσημβρία με προπόνηση που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση του αγώνα στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, αλλά και τις στατικές φάσεις.

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ από το τεχνικό επιτελείο αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη κι ο Λούκας Τέιλορ, για λόγους αποφόρτισης.

Εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και ο Ολιβέιρα, που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Λύρατζη, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαξή, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλια, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x