Stoiximan Super League

Χωρίς Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι - Η πιθανή ενδεκάδα του Λουτσέσκου

Δίχως τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ.

Αρχηγού… απόντος ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη «μάχη» της Κυριακής και εν τέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και ως εκ τούτου αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή, με τον Ρουμάνο να χάνει έναν παίκτη, ο οποίος μπορούσε να προσφέρει αγωνιστικά και μη. Έχοντας… φάει με το κουτάλι τέτοια ματς.

Η αποστολή: Πασχαλάκςη, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσιας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης και Σίντκλεϊ θα είναι στην άμυνα. Σβαμπ και Κούρτιτς θα βρίσκονται στα χαφ, με τον Αουγκούστο να είναι το μεγάλο φαβορί για να τους πλαισιώσει. Ο Ζίβκοβιτς θα βρεθεί δεξιά, ο Μπίσεσβαρ αριστερά και ο Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x