Stoiximan Super League

Με τα γνωστά προβλήματα ξεκίνησε για Λαμία ο ΠΑΟΚ

Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Άρη στην Τούμπα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου στη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ ξέχασε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη και άρχισε την Πέμπτη στη Νέα Μεσημβρία την προετοιμασία για τον σαββατιάτικο αγώνα με τη Λαμία για τη 17η αγωνιστική της Super League 1. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στους «κίτρινους» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της τακτικής μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Τα ονόματα στο ιατρικό δελτίο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένουν τρία. Ο λόγος για τους Μάριο Τσαούση και Ομάρ Ελ Καντουρί, οι οποίοι ακολουθούν θεραπείες και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, αλλά και τον Γιάσμιν Κούρτιτς, που συνεχίζει το ειδικό του πρόγραμμα.

Την Παρασκευή, υπάρχει προπόνηση στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση για τη Λαμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x