Stoiximan Super League

Ζήτησε αναβολή στο ματς με την Κηφισιά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα στη Σούπερ Λίγκα για αναβολή στο ματς του με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Την αναβολή του αγώνα του με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνοντας χρήση του σχετικού δικαιώματος που είχε.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατέθεσε σήμερα το σχετικό αίτημα το οποίο αναμένεται να γίνει αποδεκτό από την Λίγκα και έτσι να μην δώσει το παιχνίδι του με την Αθηναϊκή ομάδα το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 25 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση αυτή βρίσκεται -ημερολογιακά- ανάμεσα σε δύο πολύ σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει στο πλαίσιο της League Phase του Europa League, αρχικά με την Μπέτις και στη συνέχεια με τη Λιόν, το πρώτο στην Τούμπα στις 22 Ιανουαρίου και το δεύτερο στη Γαλλία στις 29 του μήνα.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Ολυμπιακός είχε κάνει χρήση του ίδιου δικαιώματος για να μην πραγματοποιηθεί το ματς του με τον Asteras Aktor.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x