Stoiximan Super League

Λάουντρουπ: «Δεν με βλέπω στην Ελλάδα…»

Κλείνει την πόρτα στην Ελλάδα ο Μίκαελ Λάουντρουπ, που δηλώνει πως δεν θα ήθελε να δουλέψει εδώ κι αμφιβάλλει αν θα συνεχίσει καν την προπονητική. «Δεν μου τηλεφώνησε ο Άρνεσεν», είπε για τον ΠΑΟΚ.

Η όποια φημολογία υπήρχε περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για την πρόσληψη του Μίκαελ Λάουντρουπ σταματά κάπου εδώ… Ο ίδιος ο Δανός τεχνικός έβαλε τέλος στα σενάρια λέγοντας πως αφενός μεν δεν σκέφτεται να δουλέψει στην Ελλάδα και είναι πιθανό να μη συνεχίσει την προπονητική, αφετέρου δεν δέχτηκε ποτέ σχετική κρούση από το νέο τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά», Φρανκ Άρνεσεν.

«Δεν μπορώ πραγματικά να με φανταστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα στην παρούσα φάση. Αν ο Φρανκ Άρνεσεν με ήθελε, θα με είχε πάρει τηλέφωνο. Γνωρίζει τον αριθμό μου», δήλωσε στην Ekstrabladet της Δανίας.

«Δεν ξέρω τι θέλω να κάνω τώρα. Έχω ήδη ανακοινώσει εδώ κι ένα χρόνο πως δεν θα είμαι προπονητής για πολύ καιρό ακόμη, γιατί έζησα σε αυτό το χώρο για πολλά χρόνια και θα ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα. Είχα πει όταν υπέγραψα στη Λεχβίγια ότι θα ήταν μάλλον η τελευταία μου ομάδα. Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω μετά από το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο Δανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x