Stoiximan Super League

Σεσημασμένος ο Πάολο Φερνάντες: Είχε κάνει ίδια ντρίμπλα και στο Βόλος-Άρης

Ο Πάολο Φερνάντες χάρισε μια μαγική στιγμή στον τελικό Κυπέλλου. Το είχε όμως κάνει και παλαιότερα...

Ο Πάολο Φερνάντες σφράγισε τη νίκη της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet. Με μια μαγική ντρίμπλα και άψογο πλασέ από δύσκολη γωνία έκανε το 2-0 στο 91ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα μιας αξέχαστης σεζόν για την «Ένωση».



Κι όμως, η ντρίμπλα αυτή δεν ήταν... πρωτοφανής από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Την είχε παρουσιάσει στις 2 Οκτωβρίου, στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό. Στο 48ο λεπτό και με το σκορ-τότε-ήδη στο 2-0, άδειασε με ίδια ντρίμπλα τον Ενκουλού και σέρβιρε στον Μεθκίδα, που σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.



Φυσικά αυτή δεν ήταν η πρώτη μαγική ντρίμπλα του Πάολο Φερνάντες με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στις 8 Ιανουαρίου, είχε προσπεράσει με ζογκλερική ενέργεια τον Τσέριν στο 98' αναγκάζοντας τον Σένκεφελντ να τον ανατρέψει. Ο Λιβάι Γκαρσία, τότε, είχε νικηθεί από τον Μπρινιόλι στην εκτέλεση πέναλτι και η «Ένωση» είχε περιοριστεί σε νίκη με 1-0, που τελικά δεν στοίχισε στην ισοβαθμία, αφού οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα με +5.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x