Stoiximan Super League

Πάους: «Δεν έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα με τον Ολυμπιακό»

Ως ένα ιδιαίτερο ματς για το οποίο πρέπει να καταστρώσει ειδικό πλάνο χαρακτήρισε αυτό της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ΑΕΛ, Αντρέ Πάους.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο Αντρέ Πάους αναφορικά με την ενδεκάδα της ομάδας του για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς όπως τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, το συγκεκριμένο ματς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη φιλική ισοπαλία με την Ξάνθη:

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε αντίπαλο μία δυνατή ομάδα και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είδα πολλά θετικά στοιχεία. Η προετοιμασία μας ήταν αρκετά σκληρή και τώρα πρέπει να κρατήσουμε τους παίκτες φρέσκους για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό».

Αν έχει επιλέξει την ενδεκάδα της πρεμιέρας: «Αυτό θα φανεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση καθώς είναι δυνατός αντίπαλος και πρέπει να συζητήσουμε με το τιμ για το πώς θα τον αντιμετωπίσουμε. Πολλοί παίκτες είναι σε ίδια απόδοση και ίδιο επίπεδο ποιότητας, οπότε η απόφαση θα έρθει την επόμενη βδομάδα».

Για το ρόστερ: «Ναι, όλα είναι καλά με το ρόστερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x